شناسایی و روایتگری بیشتر خروجی همایش "شهدای غریب در اسارت"/ مسئولان سبک شهدایی در پیش بگیرند
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
آریا بانو - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران گفت: نتیجه برگزاری همایش "شهدای غریب در اسارت" شناسایی بیشتر شهدا و بیان خاطرات بیشتر بود که میتواند بسیار اثرگذار باشد، چنانچه مسئولان سبک شهدایی در پیش بگیرند موفق خواهیم بود.
به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در جمع اعضای کنگره غریب در اسارت، ضمن تبریک ایام پیش رو بهویژه "دهه کرامت" اظهار کرد: قطعا روایتگری، بین خاطرات و نقلوقولها که نشات گرفته از تفکر و باورهای دینی و اعتقادی شهدا دارد، حضور جوانان در دفاع از مرزوبوم و در جبهه حق علیه باطل نیز مصداق بارز همین موضوع است.
وی افزود: پذیرش اجتماعی این الگو نیز بالاست، در حوزه روایتگری و بزرگداشت اندیشه و تفکر شهدا که باید بستههای جامع و متنوعی تعریف شود به نقل خاطرات روی آوردیم.
کهن سال تصریح کرد: باورمان این است که ما در انقلاب بدهکار مردم هستیم و تا ابد بدهکار شهدا، ما حتما باید برای بدهی خودمان آگاهی و معرفتی را کسب کرده و در قالب آن راه و روش شهدا را که امنیتبخش است زنده کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران گفت: اینکه بدون حضور جامعه بزرگ ایثارگری، تشکلها و کسانی که در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کاری انجام دهیم ممکن نیست.
این مسئول با اشاره به خاطرهای از مادر شهید تحویل داری، عنوان کرد: این مادر از فرزندش باعنوان سرباز وطن یاد میکرد و به جایگاه خود افتخار میکرد، از این رو اعتقادات درونی نسبت به اسلام موثر است.
وی یادآور شد: کرامت و معرفتی که جامعه ایثارگری دارند درس است، برخی از شهیدان در شرایط سخت کارهای سختتری انجام دادند که نماد بهتری دارد.
کهن سال خواستار شد: باید یک نقش مویرگی برای تشکلها تعریف شود و به سمت جامعه بزرگ ایثارگری برویم تا بتوانیم اهداف و آرمانهای شهدا را تحقق ببخشیم، در واقع به شهدا بدهکار هستیم، نتیجه برگزاری همایش "شهدای غریب در اسارت" شناسایی بیشتر شهدا و بیان خاطرات بیشتر بود که میتواند بسیار اثرگذار باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در پایان اذعان داشت: اگر قرار است در کارمان موفق باشیم نیازمند این است که ابتدا مسئولین نظام به این باورها برسند، سبک زندگی، مدیریتی و مردمی آنان نیز باید همچون شهدا نهادینه شود.
این مسئول گفت: سه مورد از چهار رسالت بنیاد شهید فرهنگی و جالب اینکه رسالت چهارم نیز توام با فرهنگ است، والدین شهدا نیز در اجر شهید شریک هستند و میتوانند شفاعتکننده باشد، نقش منسوبین به شهدا بی بدیل است که باید به آن توجه کرد.
استان مازندران دارای 86 شهید غریب در اسارت است.
در این جلسه علی زاده معاون فرهنگی آموزشی بنیاد مازندران حضور داشت.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸:۰۸
-
۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397280/